FISK . DELI . VINE

BOOK BORD

Gammel Strand 36 . 1202 København
Åben tors-lør kl. 11.00-17.00

Book et arrangement

Få en helt ny smags­oplevelse

For at booke et arrangement kan du skrive til [email protected]
eller ringe direkte til os på +45 33 15 89 15

Hos Krogs Fiskeslagter kan du booke bord til både små og store selskaber, hvad enten det drejer sig om en intim middag, en fejring eller en virksomhedsevent. Vi byder også velkommen til spontane gæster med plads til walk-ins, hvor vores menu altid afspejler dagens fangst for at sikre de friskeste smagsoplevelser.

Vores lokaler skaber en hyggelig atmosfære, og vi tilbyder desuden unikke oplevelser som præsentationer af vores krogmodningsteknikker og guidede smagninger, perfekt til både private og professionelle arrangementer.

April 2024

Menuen

Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i november 2024. Du kan vælge mellem 4-retters eller 6-retters menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.

4-retters menu

595,-
Tilkøb vinmenu til 500,-

– Sandart fra Frederiksværk, let saltet.
– Karseemulsion, frisk ost, glaskål.
– Cremet Hummersuppe lavet på Krogs hummerbouillon, med Quenelle Au Poisson.
– Garnfanget Lange fra Skagerrak.
– Grillet med butternut squash, finger lime & Beurre Blanc.
– Sprød tærte fyldt med danske blommer.
– Iscreme af brunet smør og rosmarin.

6-retters menu

895,-
Tilkøb vinmenu til 750,-

– Sandart, fra Frederiksværk, let saltet.
– Karseemulsion, friskost, glaskål
– Krogs ‘Fish & chips’, friteret Gigas østers fra Limfjorden. Sauce Hollandaise
– Cremet Hummersuppe lavet på Krogs hummerbouillon, med Quenelle Au Poisson
– Garnfanget Lange fra Skagerrak.
– Grillet med butternut squash, finger lime & Beurre Blanc
– Tørmodnet helleflynder fra Norge.
– Farseret morkel & Sauce Bearnaise
– Sprød tærte fyldt med danske blommer.
– Iscreme af brunet smør og rosmarin